3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliklerimiz

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında kurumumuzda Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerini misafir ettik.

04.12.2021 453

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında kurumumuza gelen Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ile Bilsem öğrencilerimiz birlikte atölyelerde etkinlik yaptılar. Kimya Laboratuvarında Fatma COŞTU ve Sinem KAYIM öğretmenlerimiz eşliğinde "Yanardağ Etkinliği", kurum müdürümüz Yusuf EREN'le Artırılmış ve Sanal Gerçeklik Atölyesinde "Hayvanlar Dünyasına Yolculuk" etkinliğini, müdür yardımcımız Selim KESKİN'le Akıl ve Zeka Oyunları atölyesinde "Kapla Oyunu ile Tasarım Etkinliği" ve Resim öğretmenimiz Turan BÜYÜKKAHRAMAN'la Resim atölyesinde "El Baskısı" etkinliklerini yaptılar. Etkinliklere katılan şube müdürümüz Mehmet Ali KAYGUSUZ ve Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerini kurumumuzda ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk.

04-12-202104-12-202104-12-202104-12-2021