Avrupa Dijital Masal Köprüleri eTwinning Proje Broşürümüz

Okulumuzun koordinatörlüğünde yürütülen Europe's Dijital Tales Bridges (Avrupa Dijital Masal Köprüleri) eTwinning projemizin faaliyetleri bitmiş merkez müdürümüz tarafından hazırlanan proje sonu tanıtım broşürünü öğretmen, öğrenci ve velilerimize dağıtıldı. Proje boyunca yapılan faaliyetler ve etkinliklerden çok mutlu oldular.

08.06.2021 527

Projemizde amacımız tarihten gelen masallarımız aracılığıyla insanlığın paylaştığı ortak evrensel değerlere ulaşarak Avrupalı ortağımız ülkeler ile kültür köprüleri kuruldu. Proje ortaklarımız Sırbistan, Romanya ve İtalya'daki okullarda öğrenim gören öğretmen ve öğrencilerdi.. Okulumuzdan ise proje koordinatörü ve İngilizce öğretmenimiz Volkan TIRPANCI, destek grubu öğretmenlerimiz Sercan CEBE ve Sebevi Kasım ERYILDIRIM, Müdür yardımcımız ve Türkçe birimi öğretmenimiz Selim KESKİN, Müdürümüz Yusuf EREN projemizi öğrencileri birlikte aşağıdaki broşürde bulunan faaliyetlerin hepsini gerçekleştirdiler. Emeği geçen bütün hocalarımıza teşekkür ederiz.

Projemizin tüm faaliyetlerini proje sayfamızdan, Facebook sayfamızdan ve de proje websitemizden görebilirsiniz.

Twinspace: Twinspace (etwinning.net)

Proje websitesi: Europe's Digital Tale Bridges (google.com)

Facebook sayfamız: Europe's digital tales bridge

08-06-202108-06-2021