BİLSEM'e İlk Kayıt için Gerekli Belgeler

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında BİLSEM'de eğitim almaya başlayacak yeni öğrencilerimiz için kayıtlar başlıyor.

15.08.2023 604

1.    2023-2024 Eğitim öğretim yılında Esenler Prof.Dr. Sadettin Ökten Bilim ve Sanat Merkezine okulu ESENLER ilçesinde olan öğrencilerin kayıtları alınacaktır.

2.    Kayıtlar 14-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında hafta içi 11.00 - 15:00 saatleri arasında yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1.       Kazandı Belgesi Çıktısı

2.       Öğrencinin kayıtlı olduğu okuldan alınacak öğrenci belgesi ve okuldan öğrencinin resmi çıkış saatini gösterir belge (Okul idaresi çıkış saatini öğrenci belgesinin altına da yazabilir)

3.       İkametgâh Belgesi

4.       Öğrencinin nüfus cüzdan fotokopisi

5.       Vesikalık fotoğraf (2 adet)

6.       Kayıt Formu (BİLSEM’den verilecek)

7.       Sosyal Medya Veli İzin Belgesi (BİLSEM’den verilecek)

8.       Veli Muvafakat Belgesi (BİLSEM’den verilecek)

9.       Taahhütname (BİLSEM’den verilecek)

NOT: Kayıt için istenen evrakların ilk  5’sını BİLSEM’e gelmeden hazırlamanız gerekmektedir. Diğerleri BİLSEM girişinde hazır bulunacaktır. Bunları doldurup hepsini idareye teslim etmeniz gerekmektedir.