Özel Eğitime İhtiyacı Olan Öğrencilere Yönelik Uzaktan Eğitim içerikleri

24.03.2020 829

Sevgili öğretmenler, öğrenciler ve veliler,

Bilindiği üzere Çin'in Wuhan kentinde başlayıp tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde de etkili olan koronavirüs (COVİD-19) salgını sebebiyle Bakanlığımız eğitim faaliyetleri 23-27 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak olan uzaktan eğitim çalışmaları ile gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda anılan tarihler arasında Genel Müdürlüğümüzce özel eğitim öğrencilerimize yönelik hazırlanan eğitim içerikleri ve açıklamaları ile EBA sistemine ulaşımı ayrıntılı anlatan kılavuzumuz aşağıda sunulmuştur.

Eğitim içerikleri için tıklayınız.

EBA sisteminden ders kitaplarına ulaşımı ayrıntılı anlatan kılavuz için tıklayınız.

EBA sisteminden diğer içeriklere ulaşımı ayrıntılı anlatan kılavuz için tıklayınız.

ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN

TARİH

ÖNERİLEN UYGULAMA

23-27 Mart 2020

İLKYARDIM

EBA'ya giriş yaptıktan sonra açılan sayfada "Kütüphane" bölümüne tıklayınız. Daha sonra "Rehberlik Hizmetleri" başlığı altından "Özel Yetenekli" başlığı altında İçerikleri bulabilirsiniz.

YARATICI PROBLEM ÇÖZME

PARÇACIK FİZİĞİ

HAYATIMIZDAKİ MATEMATİK VE MATEMATİKSEL MODELLEME

YAPAY ZEKA VE PROGRAMCILIK