KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı "KAYIT YENİLEME" 12 - 29 Ağustos 2024 tarihleri arasında kurumumuzda yüz yüze yapılacaktır.

02.08.2024 851

Sayın Velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesi'nin 12. Maddesi 4. Fıkrasına göre,"BİLSEM'e kayıtlı öğrencilerin velileri tarafından her yıl kayıt güncelleme işlemleri yapılır." denilmektedir. Yine aynı yönergenin 14. maddesinin 3. fıkrasında ise "BİLSEM'e kayıtlı olup kayıt güncelleme döneminde işlem yaptırmayan öğrencilerin BİLSEM ile ilişiği kesilir." denilmektedir.

12 - 29 Ağustos 2024 tarihlerinde 11.00-15.00 saatleri arasında yüz yüze kayıt yenileme işlemleri yapılacaktır.

Kayıtlarda herhangi bir sorun yaşanmaması ve sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi adına, işlemleriniz için belirtilen tarihlerde kayıt yenilemeyi yapmanız rica olunur.

KAYIT YENİLEME İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1.       Kayıt Formu (BİLSEM’den verilecek)

2.       Sosyal Medya Veli İzin Belgesi /  Veli Muvafakat Belgesi (BİLSEM’den verilecek)